Veel gestelde Vragen                    

 

Wie zijn wij

Look4Lamps® is het snelgroeiende nieuwe Nederlandse merk in betaalbaar design kwaliteitsverlichting. De collecties van Look4Lamps lopen uiteen van een stoer industrieel karakter tot stijlvol retro-design. Maar Look4Lamps is vooral hip! De makers van Look4Lamps hebben jarenlange succesvolle ervaring met het ontwerpen van verlichting en woonaccessoires en “it shows!”. De collecties worden dan ook regelmatig aangevuld met nieuwe stijlen en modellen. Dit is nog maar het topje van de ijsberg “you ain’t seen nothing yet!”

Contact met ons opnemen

Heeft u een vraag of opmerking voor ons? Stuurt u ons dan svp een bericht via ons email adres klantenservice@look4lamps.nl. Wilt u liever telefonisch contact? Stuur ons svp uw telefoonnummer zodat wij u zo snel mogelijk kunnen bellen.

Levering

Indien voorradig zullen de door u bestelde artikelen binnen 3-5 werkdagen op het door u aangegeven adres worden geleverd. De pakketten worden standaard met TNT- post of DHL verzonden. Alle verzending is bij Look4Lamps gratis !!! Mocht een artikel achteraf toch niet voldoen aan uw verwachtingen en u wilt een artikel retourneren dan komen de alleen de kosten van retourzending voor uw rekening. In de zomervakantie periode kunnen andere levertijden van toepassing zijn. Indien dat het geval is zal dat in het bestelproces worden aangegeven.

Ruilen en retourneren

We doen er alles aan om u een zo goed en mooi mogelijk product te leveren. Mocht echter na ontvangst het artikel toch niet voldoen aan uw verwachtingen dan kunt u het artikel binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren en indien gewenst omruilen. Wij stellen het zeer op prijs als u voor het terugzenden gebruik maakt van de originele verpakking. Indien dat niet mogelijk is verzoeken wij u het artikel dusdanig in te pakken dat het niet beschadigd kan raken door retourzending. Bij uw aankoop zit een retourformulier dat ingevuld bij het retourartikel in de verpakkingsdoos dient te worden gevoegd. Volgt u alstublieft de instructies op dit retourformulier zodat wij u een retourlabel kunnen toesturen. Zodra wij het artikel retour hebben ontvangen zullen wij u het aankoopbedrag minus € 5,- retourkosten per verpakking vergoeden. In het geval van omruiling sturen wij u het nieuwe gewenste artikel wederom zonder verzendkosten toe. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u een bericht sturen naar: klantenservice@look4lamps.nl.

Look4Lamps vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Look4Lamps in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Look4Lamps aanbiedt het product zelf af te halen, mag Look4Lamps wachten met terugbetalen tot Look4Lamps het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Look4Lamps gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Betaling

U betaalt bij Look4Lamps op een veilige manier. Al uw betalingen lopen via de externe betaalprovider PAY.NL. U kunt op iedere gewenste manier zonder extra kosten betalen waaronder: IDEAL, Creditcard, Bankoverschrijving, PayPal of onder rembours. Zodra u uw betaling heeft gedaan, ontvangen wij hierover direct bericht van PAY.NL. Voor verdere informatie verwijzen we u naar de website van PAY.NL: www.pay.nl .

Klachten

We doen er alles aan om onze producten zo goed en mooi mogelijk te ontwikkelen, te produceren en te verzenden. Mocht u een klacht, opmerking of aanbeveling voor ons hebben dan horen wij dat graag. We zullen proberen zo snel mogelijk uw klacht of opmerking in behandeling te nemen. Soms is het in verband met drukte niet mogelijk dezelfde dag contact met u op te nemen maar u ontvangt in ieder geval binnen 5 werkdagen van ons bericht.

Privacy policy

Alle gegevens die door Look4Lamps worden verzameld, zullen vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet kenbaar worden gemaakt aan derden. De informatie die u aan Look4Lamps geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. Het doel van het registreren van persoonsgegevens door Look4Lamps reikt niet verder dan datgeen dat nodig is om de bestelde artikelen op het juiste adres en bij de juiste persoon te laten afleveren. Look4Lamps zal naar aanleiding van een verzoek elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit de database verwijderen. Indien u nog vragen heeft over deze privacy verklaring kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@look4lamps.nl.

Montage lampen

Voor het monteren van hang - en wandlampen adviseren wij u in eerste instantie een gediplomeerde elektricien in te schakelen. Mocht u zelf de lampen willen monteren laat u zich dan goed voorlichten en schakel altijd de netstroom uit voordat u een lamp gaat monteren. Voor tips over veilig monteren van hang- en wandlampen verwijzen wij u graag naar de website: http://www.energieveilig.nl. Onder het kopje 'klussen' kunt u nadere informatie vinden over veilig monteren.

Energieklassen lampen

Alle Look4Lamps armaturen zijn geschikt voor alle energie-klassen lampen met uitzondering van de armaturen die zijn afgedekt met een glazen plaat. Hiervoor adviseren wij het gebruik van een led-gloeilamp.